Okategoriserade

Kontrollera räntor – inför ansökan av banklån

Kontrollera med bankerna och de stora affärsbankerna för att ta reda på om de är i branschen för ”kontroll av räntorna”. Du kan få en bra indikation på vad de kommer att debitera dig för att utföra kontrollerna. De flesta av de stora bankerna erbjuder ett online-konto för kontroll. Så internet är det bästa stället att kontrollera för en check och att lära sig hur mycket du kommer att betala. Titta på online citat i ungefär sju dagar och när du får det, jämför det med andra citat. Det är värt mödan att få flera citat så att du kan få en bra uppfattning om vad kostnaden kommer att bli.

När du har hittat den bästa offerten, gå till din lokala bank och be om ett bankkort. Du måste få detta eftersom kontrollerna kommer till dig för att du ska underteckna och ge din signatur. Kontrollera terminalen och gå till filialkontoret för att signera och ge din signatur. När uttalandet anländer till ditt hem, kontrollera om slutnumret. Det är den du vill leta efter och se till att du har konto och saldo på det kontot.

Nästa steg är att kontakta den person som kommer att göra kontrollen för dig och ge honom eller henne kontrollnummer och slutnummer. Be dem sedan att plocka upp kontrollerna och att ta dem till bankkontoret. Du måste alltid betala personen på banken. Om du betalar online- eller postkontroller bör du se till att checkarna betalas av banken. Om de inte är, kan du hamna på grund av banken en massa pengar.

Du kan också kontrollera med en kreditunion. Många kreditföreningar kommer att genomföra checkkonton gratis och debitera dig endast för räntan. Det är det bästa sättet att kontrollera om du kan få ett checkkonto hos en stor bank. Om du vill ha de bästa kontrollera konton sedan se till att du vet vad kostnaden kommer att bli. Tveka inte att få en offert innan du bestämmer dig för att få kontrollkonton.

Besök denna sida finansrubriker.se om ekonomi för råd.