Okategoriserade

Semester i Europa – på motorcykel

Res i  Europa medan motorcykeln, ett fantastiskt sätt att ha en semester. Motorcykel semester bör verkligen vara en del av  semester paket, eftersom det är ett riktigt populärt sätt att resa och av goda skäl. Cykelsemestrar gör att du inte bara kan se det bästa av Europa på din cykel, men också låta dig lära dig mycket om kontinenten på din fritid. Många vägar i Europa är som mest natursköna och attraktiva när de är lugnt med trafik. Du kommer inte att ha detta problem medan motorcykel.

Det finns många olika vägar du kan ta under din semester, och det mest populära alternativet för en semester åker längs Storbritanniens största cykelled, Tour de France-rutten. För dem som letar efter lite mer spänning, det finns två olika turer på Europas östkust, Grand Duchy of Luxembourg Cycle Tours och European Family Cycle Tour.

Motorcykel semester ger dig också möjlighet att utforska platser som du aldrig skulle ha trott var möjligt att åka igenom. Många av de bästa terrängmotorcykellederna ligger i norra Europa, men tack vare stort intresse för turer blir dessa terrängvägar allt mer populära.

Med motorcykeln på  semester kan du verkligen lära känna en plats, eftersom du är ute på egen hand, och har tillgång till allt du behöver, utan att behöva få ett fordon. Det är därför vissa länder har kunnat bli så utvecklade och erbjuda boende i världsklass och mat.

Om du planerar en semester   från Sverige till Spanien, kan du välja mellan några av de mest fantastiska områdena i Europa. Från Paris till Prag erbjuder de otroliga landskap, naturen och det bästa av två världar.

Pyrenéerna är en av de bästa ställena att cykla genom Europa under semester med motorcykeln. Med sina stora bergspass, imponerande landskap och hisnande landskap, har den något för alla.

Centraleuropa är hem för några av de bästa terrängcykellederna i Europa. Dessa är i allmänhet i länder med liten eller ingen utveckling. Frankrike, Schweiz, Tjeckien och Österrike erbjuder alla stora terrängvägar.

Våga prova andra vägar

Nästa gång du bokar din semester, överväga att ta en titt på de nya off-road rutter. Under de senaste åren har terrängcykling blivit mycket populär, eftersom det ger dig en spännande upplevelse och låter dig uppleva Europas vildmarker.

Vänta inte tills din resa plan är klar för att undersöka de olika länderna och cykelvägar. Många glömmer de platser de kan besöka under semestern cykling och är ofta förvånad över att hitta många nya platser och attraktioner.

När du överväger de områden du vill besöka, försök att göra en lista över platser du vill se och göra medan en dags semester, samt platser du vill besöka. Se till att du inkluderar olika populära platser som London, Aten, Prag, Rom, Paris och flera andra.

Var noga med att ta en titt på karta över Europa som hjälper dig att bestämma den bästa vägen för dig. Denna karta kommer också att låta dig veta vilka områden som är lättare att cykla, och var du kan få mer njutning på din resa. Kartan hjälper dig också att undvika stigar som är upptagna och hjälper dig att undvika destinationer där de flesta turister befinner sig fast väntar på sin tur.

För mer semester inspiration besök denna sida.